×
Your cart is empty.
7 tekenen van herstel – burn-out
12 januari 2017 Hannah

7 tekenen van herstel – burn-out

Posted in burn-out
7 tekenen van herstel

Leestijd - 1 minuten

7 tekenen van herstel- burn-out, dat is waar ik het vandaag over ga hebben. De vraag is namelijk, althans dat had ik altijd, wanneer weet ik of ik überhaupt aan het herstellen ben? Ik stak veel energie in mijn herstel, grappig woordgebruik natuurlijk ;-), maar ik wou op een gegeven ook weten of het effect had.

 

7 tekenen van herstel – burn-out

 

Ik ben eens gaan nadenken & ben erachter gekomen dat er een paar speerpunten waren waaraan ik herkende dat ik aan het herstellen was. Dit zijn punten die over het algemeen voor iedereen gelden. Echter de manier waarop je het herkent is wel per persoon verschillend. Ik benadruk dat ook in de video, maar ik wil het nog eens benadrukken. Iedereen ervaart een burn-out anders, overigens is de oorzaak verschillend.

Een burn-out blijft een burn-out, daar valt niet over te twisten. Vandaar dat ik het vandaag over 7 tekenen van herstel wil hebben, die bij jou hoogstwaarschijnlijk voorkomen.

 

Burn-out leven

 

Het leven na een burn-out is pittig, laat staan het herstel. Het is dan ook fijn als je je ergens in kan herkennen en vinden. Je bent namelijk niet alleen. Dat is ook de reden dat ik deze video heb opgenomen, speciaal voor jou!

 

Mocht je andere tekenen van herstel ervaren, laat het weten! Ik ben namelijk altijd erg geïnteresseerd hoe anderen hun burn-out & herstel ervaren.

 

Ik wens je veel kijkplezier!

 

 

Laat een reactie achter

reacties

Comments (0)

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*