×
Your cart is empty.
Stressmanagement – Wat bij mij zorgde voor een omslag
2 februari 2017 Hannah

Stressmanagement – Wat bij mij zorgde voor een omslag

Posted in Grenzen
stressmanagement

Leestijd - 1 minuten

Stressmanagement, iets  wat een absolute aanrader is. In een burn-out knallen heeft te maken dat je op een niet bevorderlijke manier met je stress omgaat en erna kijkt. Stressmanagement is namelijk ontzettend belangrijk, vroegah was dat al zo maar nu nog meer.

 

Stressmanagement

 

Tegenwoordig wordt er meer van je verwacht op je werk dan in het verleden. Het is alsof we nu 3 x 40 uur in de normale 40 uur moeten proppen. Dat we na werk & in de weekenden bereikbaar moeten zijn wordt ook normaal ondervonden. Daarom is het nog belangrijker om te zorgen dat jij goed omgaat met je stressmanagement.

 

Stress is gezond, teveel stress is wat ervoor zorgt dat je de verkeerde kant opschiet. Stress verminderen om tot een gezonde stressniveau te komen is heel erg belangrijk. Ook is het een vorm van goed voor jezelf zorgen. Naast grenzen aangeven is het belangrijk om te luisteren naar je lichaam, moe is namelijk ook echt moe.

 

Level 10 stress is een signaal

 

Bij stressmanagement hoort er o.a. bij dat je ook je mindset gaat veranderen. Je perspectief naar stress zal moeten veranderen. Op deze manier zorgt het ervoor dat stress vermindert. Hoe dat precies werkt vertel ik je vandaag in de video, samen met mijn ervaring.

Als je stress stijgt & buiten proportioneel aanwezig is is het belangrijk om een stapje terug te zetten.  Verder helpt het mij als ik ga wandelen met de hond, even een break neem en ga dansen op heerlijke muziek. Slapen in de zon op de grond is ook een absolute favoriet.

 

Stressmanagement, ik vertel vandaag .. Kijk je mee?

 

Laat een reactie achter

reacties

Comments (0)

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*