×
Your cart is empty.

Hannah

Waarom Je Zou Kunnen/Willen Luisteren naar de informatie die Hannah Visser Vertelt over BUrn-out & Mindset…

Wanneer je iemand begint te volgen die “claimt” dat zij een Burn-out & mindset expert is, of een Facebook guru, of een businesscoach… dan snap ik dat je wat meer achtergrondinformatie zou willen zien. Een hoop van deze zogenaamde experts kunnen je dit niet geven. Mijn doel is om open, eerlijk en transparant te zijn.

Dus daar gaat die…

De auteur/eigenaar van Going BanHannahs & de GB Academy is Hannah Visser (ik).

Sinds zeer jonge leeftijd (circa 15 jaar) was ik al gefascineerd door Mind Control, mindset, burn-out & het doen en laten van de mens. Ik verslond complete documenten, fora, wetenschappelijke onderzoeken, boeken, video’s … basically alles wat er maar te vinden was, dan was het voor mij!

Ik was gefascineerd, uren kon ik mij erin verdiepen. Ik wist dat burn-out big happening zou worden, ik wist alleen niet dat het zo extreem zou zijn als dat het nu is.

Maar ik wist het ..

Er kwam veel, echt heul veel naar voren dat verwerkt moest worden. Op een gegeven moment was het zo erg dat ze mij anti-depressieva aanraadde, mits ik dat wou.

Ik sloeg dit direct af:

Ik wil de oorzaak/oorzaken aanpakken, anders komt het over 5 jaar weer terug. Ze had namelijk door dat ik op het randje zat … het randje van een uitweg die geen terugweg bood.

In het kort, heb ik 3 intense burn-outs gehad. Lang gedacht dat ik depressief was, maar er was nog 1 liefde en dat was paardensport. Daar kon ik intens van genieten. Dus het was duidelijk dat we te maken hadden met bijzondere, zware burn-outs.

Ik heb in de afgelopen 15 jaar mijzelf altijd als proefkonijn gezien. Ik wist dat er een punt zou komen dat ik andere mensen zou gaan helpen met de bakken vol ervaring & kennis die ik aan het opdoen was.

Ook zit ik al ruim 15 jaar in de bodybuilding. De mindset, het lichaam, hormonen en alles wat erbij komt kijken heb ik van heel dichtbij gemaakt. Ook hier heb ik ontzettend veel ervaring in opgedaan & daarbij gelijk verdiept in de prestatie psychologie.

Nu 15 jaar later is dat moment. Hèt moment dat ik alles wat ik heb geleerd kan delen met anderen.

Het is dè tijd ..

Geen burn-out is hetzelfde & geen mens is hetzelfde. Wat voor mij dus werkt, werkt wellicht niet voor jou. Wat niet voor mij heeft gewerkt, werkt hoogstwaarschijnlijk wel voor jou.

Ik ben nu 30 en ik ben intens gelukkig. Ik leef niet meer in angst voor een volgende burn-out (4e) omdat ik weet dat die er gewoonweg niet meer komt.

Ik heb de oorzaken aangepakt & gedag gezegd tegen de traditionele symptoombestrijding.

Ook geloof ik absoluut niet in one size fits all. Het ontstaan van een burn-out is complex, heel complex. In de afgelopen 15 jaar zijn er veel stromingen & richtingen van pas gekomen:

Psycho analyse
Behaviorisme
Humanistische Psychologie
Cognitieve Psychologie
Systeem Theorie
Omgevingspsychologie
Gestaltpsychologie
Prestatie Psychologie
Positieve Psychologie
Acceptance & Commitment Therapy

Zoal je ziet is het zeer breed, & vult alles op zijn manier weer aan. Ik geloof namelijk absoluut niet in 1 stroming. Dè reden dat ik nooit een opleiding in de psychologie heb gedaan. Het is te beperkt & te protocollering..

Houd ik niet zo van, wij zijn  mensen geen robots ..

Hoe dan ook, zoals je leest is het mijn levensmissie geworden om anderen te helpen hun Burn-out & Mindset grondig aan te pakken.

Jou te laten zien waartoe je allemaal in staat bent & jezelf te leren begrijpen.

Ik word daar intens gelukkig van!

 

Maar goed, het is weer een bijzonder lang verhaal geworden 😉

 

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website. En als je zin / tijd hebt stuur me een berichtje via social.

 

Twitter of Facebook doen het prima. Volg me in foto’s op Instagram.